Atenţie, începe deratizarea municipiului Reşiţa împotriva rozătoarelor

Pest Control Service

Începând de mâine, 19 octombrie şi până pe data de 22, în Reşiţa se desfăşoară lucrări de combatere a rozătoarelor. reprezentanţii Primăriei Reşiţa spun că firma responsabilă este S.C. Deraton S.R.L. Timișoara, iar lucrările vor viza întregul domeniu public (parcuri, scuaruri, zone verzi, locuri de joacă, aliniamente stradale, terenuri, cimitire, malurile râurilor).

În zonele deschise vor fi amplasate staţii de intoxicare pentru a proteja atât momelile de intemperii, cât și accesul animalelor de companie și al copiilor. Momelile (raticidele) conțin o substanță cu gust amar pentru a împiedica consumarea lor accidentală.

Cetăţenii sunt rugaţi să nu distrugă capcanele amplasate, acest lucru constituind infracţiune ce se sancţionează cu amendă contravenţională – conform H.C.L. nr. 69/2014, cu modificările și completările ulterioare. Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Compartimentului Mobilitate Urbană, Monitorizarea Serviciilor de Utilități Publice și Mediu, din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa, la numerele de telefon 0255-210.258, 0255-211.692 – interior 173 sau pe adresa de e-mail:mediu@primariaresita.ro.