Asociația Lions Club Reșița Kindness, campanie cu ocazia Zilei Mondiale a Apei

lions

Ieri, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Asociația Lions Club Reșița Kindness a desfășurat o acțiune prin care a distribuit populației din Reșița 800 de sticle de apă plată, în încercarea de a aduce o conștientizare cu privire la importanța vitală a acesteia.

„Am subliniat cât de important este să ne hidratăm, cât de importantă este apa pentru sănătate, cât de important este să nu risipim apa, cât de important este să nu poluăm apa, pentru că, simplu: APA ESTE VIAȚĂ! Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, am furnizat copiilor de la Centrul de Zi ABC, apa pentru masa de prânz, iar aceștia ne-au dăruit în schimb, câte un desen făcut de ei despre apă“, a declarat Mirela Ciobanu, președinte Lions Club Reșița Kindness.

Lions Reșița Kindness face parte din organizația Lions Club International, District 124 Romania, fiind recunoscut oficial în data de 21.09.2020. Lions Clubs International (LCI) este o organizație non-politică seculară, care a luat naștere pe 7 iunie 1917, în Statele Unite ale Americii. Lions Clubs International este cea mai mare organizație de servicii prin voluntariat din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + thirteen =