Testări gratuite al nivelului de glicemie pentru cărășenii din Gârnic și Padina Matei

Arcadia medicina muncii1

În data de 17 decembrie, Asociația Diabeticilor din Reșița prin Dr. Mihaela Dalea Medic diabetolog și nutriționist, Lions Reșița Kindness și Primăria Gârnic, va desfășura o acțiune de conștientizare și informare a populației din comuna Gârnic și din satul Padina Matei, cu privire la importanța adoptării unui stil de viață sănătos în profilaxia diabetului, boală care este generată atât de stres, cât și de un stil de viață nesănătos.

Cu această ocazie se vor realiza testări gratuite pentru aflarea nivelului de glicemie și se va măsura tensiunea arterială a populației interesate din aceste localități. Diabetul este o boală cu o incidență foarte mare în rândul populației României, care afectează din ce în ce mai multe persoane, de toate vârstele, iar prin această acțiune dorim să tragem un semnal de alarmă în ceea ce privește această afecțiune.
Această campanie se adresează atât adulților, cât și copiilor.

Cei interesați se pot prezenta la Dispensarul medical din Padina Matei, între orele 09.00 – 11.3 sau la Căminul Cultural din Gârnic, între orele 09.00 – 11.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − one =