O armă neletală a fost găsită de polițiști în mașina unui tânăr din Cărbunari

arma2 e1648709663426

Polițiști au oprit ieri în trafic, pe DN 68, la intrare în localitatea Oțelu Roșu, un autoturism în interiorul căruia a fost găsită un armă neletală supusă autorizării. În mașina respectivă au fost identificate patru persoane, doi bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 19 și 30 ani.

„La controlul autovehiculului, polițiștii au găsit o armă neletală, supusă autorizării, calibrul 9 mm, încărcată, cu șase cartușe în încărcător. Conducătorul autoturismului, un bărbat de 22 de ani din comuna Cărbunari, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul în cauză nu este autorizat pentru portul sau folosirea armelor letale sau neletale“, a declarat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Atât arma, cât și muniția au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fifteen − eleven =