Ana-Cristina Popescu din Caransebeş, premiată de Liga Scriitorilor

Ana-Cristina Popescu din Caransebeş, premiată de Liga Scriitorilor

Ca în fiecare an, Asociația Liga Scriitorilor din România premiază cele mai bune produse editoriale care au văzut lumina tiparului în anul editorial precedent. Caransebeşeanca Ana-Cristina Popescu a primit premiul pentru „Cartea de prozăˮ, cu romanul „Chipul din ceață“, apărut în anul 2019 la Editura InfoRapArt din Galați.

În volumul „Chipul din ceață“, Ana-Cristina Popescu a surprins inițial copilăria cu tot farmecul ei, cu întâmplările pline de haz, prietenii, jocurile, momentele unice care răscolesc amintirile, pentru ca mai apoi tot acest joc nevinovat să pășească spre tot ceea ce este mai frumos, spre dragoste, căci romanul, deși are ca punct de plecare vârsta inocenței, curge mai mai departe spre adolescență și tinerețe, dovedindu-se un roman de dragoste, o dragoste ce a prin rădăcini încă din copilărie și a învățat să crească și să înflorească, indiferent de greutăți.

În anul 2017, Ana-Cristina Popescu a primit din partea Asociației Liga Scriitorilor din România Premiul pentru „Cartea de teatruˮ, cu volumul „Sinusoide“, apărut în anul editorial 2016 la Editura Editura Hoffman din Caracal.

Anul acesta, Gala premiilor era planificată pentru data de 26 martie, în Sala Armelor, la Cercul Militar Cluj-Napoca.

Comentarii