Alianța USR PLUS Caraș-Severin şi-a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare

candidati USR PLUS

În cursul zilei de ieri, Alianța USR PLUS Caraș-Severin și-a depus la BEJ Caraş-Severin listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. După cum spun reprezentanţii Alianţei, „pe cele două liste de candidați se află oameni noi în politică, dar cu o bogată experiență atât în mediul public sau privat, cât și în societatea civilă, oameni care au contribuit prin activitatea lor la proiecte importante pentru comunitățile din care provin”.

„Ne dorim să facem o ALTFEL de politică (bazată pe competență, transparență și corectitudine) și să ducem la îndeplinire reformele de care România are atât de multă nevoie“, a declarat copreşedintele USR PLUS Andrei Plujar.

După cum am mai informat, candidații pentru Camera Deputaților din partea Alianței USR PLUS Caraș-Severin sunt: Andrei Plujar, Miroslav Tascu-Stavre, Teodora Sinculeț, Cristian Coadă, Marius Măgurean, Alexandra Gavrilă şi Constantin Boia, iar pe lista pentru Senat se află: Luminița Dolângă, Sabin Răciu, Martin Silviu şi Teodorescu Maria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 4 =