Accident pe DN 6, cu trei ansambluri de vehicule

accident teregova

Azi-dimineață, în jurul orei 5.30, pe DN 6, între localitățile Teregova și Armeniș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei ansambluri de vehicule, două conduse de doi cetățeni bulgari și unul din Bihor. În urma accidentului a rezultat rănirea a doi conducători auto, unul de 44 și unul de 53 de ani, care au fost transportați la spital.

Bărbatul de 44 de ani, cetățean bulgar, care conducea un ansamblu de vehicule din direcția Orșova către Caransebeș, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă periculoasă la stânga, a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un alt cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani. În accident a fost implicat un al treilea ansamblu de vehicule înmatriculat în județul Bihor, care circula in spatele ansamblului de vehicule condus de bărbatul de 53 de ani, în direcția Caransebeș-Orșova, acestea două intrând în coliziune față-spate.

Doi dintre conducătorii auto au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultate fiind negative, iar în cazul celui de-al treilea sunt recoltate mostre biologice la unitatea medicală.

Două echipaje de poliție rutieră au acționat la fața locului pentru dirijarea traficului și prevenirea evenimentelor rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − one =