900 locuri de muncă în agricultură, în Spania, prin intermediul Reţelei EURES România

agricultura zmeura

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin anunță persoanele interesate să lucreze în străinătate că, prin intermediul Rețelei EURES România, sunt oferite în Spania un număr de 900 de locuri de muncă în agricultură, la recoltarea fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine.

Muncitorii vor lucra șase ore și 30 minute/zi, cu pauză de masă de o jumătate de oră. Sunt solicitate persoane cu experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, zmeură, mure și afine la temperaturi ridicate de primăvară, din sere. Nu se solicită cunoașterea vreunei limbi străine, iar salariul oferit este de 44,99 euro/zi, din care se scad asigurări de sănătate și TVA (net 41,29 euro/zi). La finalul campaniei , firma plătește un bonus de 0,70 euro cenți/zi persoanelor noi și 0,80 euro cenți/zi persoanelor care au mai lucrat la această firmă. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră.

Cazarea este oferită gratuit de către companie , pentru utilități (electricitate, apă, gunoi și butelie) se plătesc 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este plătită de muncitor.

Angajarea se face cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă de 15 zile. Persoanele cu domiciliul în județul Caras-Severin, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: consimțământ tip (se completează la sediul Agenției), copie act identitate, declarația pe propria răspundere privind starea de sănătate a solicitantului, CV, NIE (numărul de securitate socială din Spania – acolo unde este cazul). Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 15 aprilie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + three =