„Zilele oraşului“, trei zile de distracţie la Oţelu Roşu

2

Vineri, spre seară, la Oţelu Roşu a debutat o nouă ediţie a „Zilelor oraşului“. Câteva sute de localnici şi zeci de întreprinzători particulari veniţi din toată ţara şi-au dat întâlnire pe platoul din faţa Casei de Cultură, unde a fost amenajată o scenă pentru artiştii care vor cânta timp de trei zile.

În prima seară, organizatorii: Primăria şi Consiliul Local Oţelu Roşu, Casa de Cultură şi Asociaţia Culturală Pordampi, din Timişoara, au rezervat o întâlnire cu câţiva interpreţi mai puţin cunoscuţi publicului, dar care promit să facă carieră în muzica populară bănăţeană şi nu numai. Este vorba de Denisa Mureşan, Alisa Toma, Adriana Curtu Voaidoş, Ştefan Muntenaş, Alina Radi şi Marius Roman.

Pe margine, grătarele pe care sfârâiau celebrii mici de Deva, fleicile, coastele şi alte bunătăţi din carne, dar şi tarabele cu tot felul de „mărunţişuri“ nelipsite de la astfel de momente. Cei mici s-au bucurat de tomberoanele gonflabile, de tiribombele instalate de-a lungul străzii ce duce la primărie, iar cei mai petrecăreţi s-au prins în horă.

Deseară vor urca pe scenă interpreţii Aza şi Adrian Sână, alături de Akcent Live Band, Daniela Gyorfi, Anda Adam, Maximilian şi Utze, iar mâine seară vor încheia sărbătoarea de la Oţelu Roşu: cunoscuţii interpreţi de muzică populară: Cornel Borza, Liliana Laichici, Miriana Iovicin, Adi şi Bebe Marinescu, Daniela Ploia şi Nicoleta Anculia.