Vicepreședintele CJ Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi, în vizită la Chișinău

radoi la chisinau

Recent, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin,Ovidiu Rădoi, a efectuat o vizită oficială la Chișinău, Republica Moldova, unde s-a întâlnit cu viceprimarul cu atribuții de primar, Ilie Ceban.

Discuțiile au vizat propuneri de colaborare instituțională în domeniul cultural și turistic, temele abordate au vizat și aspecte ce țin de învățământ și de serviciile de sănătate. În cadrul întâlnirii, domnul vicepreședinte Rădoi a subliniat importanța pe care o reprezintă un acord de înfrățire cu județul Caraș-Severin. Am subliniat, cu acest prilej, importanța pe care o reprezintă un acord de înfrățire al Chișinăului cu județul Caraș-Severin. “Propunerea mea a fost bine primită, reprezentantul primăriei exemplificând reușita acestui tip de colaborare prin cele deja existente cu județele Suceava și Buzău. Am transmis fraților de peste Prut mesajul nostru din Banatul de Munte, fiindcă știm cu toții că Poezie, Libertate, Iubire, Patrie şi Mamă sunt din sângele aceleiași limbi care ne este Mamă’’, a declarat Ovidiu Rădoi.

Cu prilejul aceleiași deplasări, Teatrul de Vest Reșița, invitat în cadrul celei de a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru FESTIS, a prezentat piesa “Județul fără caiși”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 5 =