Valentin Armaşu face pasul în politică: a ales PER Caraş-Severin

Valentin Armasu

Valentin Armașu a abandonat afacerile și se dedică politicii, preluând conducerea Partidului Ecologist Român Caraș-Severin. Armașu este și vicepreședinte la nivel național al partidului.

Acesta spune că PER va face o figură bună la alegerile locale din toamnă și că este convins că va reuși să aibă filiale și candidați în toate localitățile din județ.

„Am văzut că s-a scris despre mine că sunt milionar… Cu siguranță, politica din Caraș-Severin are milionarii ei, dar eu nu mă număr printre aceștia. Sunt doar un om normal, cu multe probleme create chiar de acești politicieni de care cred că oamenii s-au săturat și care ar trebui să facă pasul înapoi, după acești 25 de ani!”, spune Valentin Armașu.

Omul de afaceri mai spune că PER vrea să vină cu oameni tineri și cu oameni dedicați pentru orașele pe care le conduc. Și dă și exemple de astfel de oameni care fac treabă bună la primăriile lor.

„Este timpul tinerilor și al profesioniștilor în administrație, orașele lor arătând clar cât de atent la confortul cetățenilor sunt. Vorbesc de primari precum Ioan Popa sau Luca Mălăiescu, care, practic, au schimbat fața orașelor unde sunt primari. Restul politicienilor, care tac și se pitesc patru ani, după care ies cu pieptul înainte în campaniile electorale, fără a avea fapte concrete în spate, ci doar calitatea lor de mari sforari, ar face bine să lase Caraș-Severinul să se dezvolte cu oameni care pot și iubesc acest județ.

Cât mă privește pe mine, eu cred că trecutul meu, din care am avut multe de învățat, trebuie uitat și-i îndemn pe cărășeni să urmărească acțiunile mele și ale PER de aici înainte”, mai spune Armașu.

Partidul Ecologist Român este un partid axat pe protecția mediului și cei din conducerea sa spun că problemele de mediu trebuie să fie prioritare pentru Consiliul Județean Caraș-Severin, care trebuie să aloce mult mai mulți bani pentru turism și protecția mediului, deoarece avem un județ cu un cadru natural unic, care trebuie exploatat, dar și protejat.