Un turist a intrat cu mașina pe pârtie, pe Muntele Mic

turisti munte

Iată că se întâmplă din nou ca unii turiști cu tupeu să ignore cele mai elementare reguli de bun simț doar pentru a-și satisface unele capricii atunci când ies în lume. Prima dată, acum câteva zile, pe Muntele Mic, un taximetrist a intrat cu maşina pe pârtie, printre schiori. Astăzi, un alt turist a traversat cu mașina două pârtii, tot pe Muntele Mic, punând astfel în pericol viața și integritatea schiorilor, ignorând semnele clare de interzicere a accesului în zonă. Acesta a rămas împotmolit cu vehiculul său chiar la baza ultimei pârtii.

Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflați în misiune de patrulare, au observat mașina pe pârtia de schi și au intervenit prompt la fața locului. După identificarea conducătorului auto, acesta a declarat că intenționa să-și ducă bagajul la hotel, fără să folosească mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare.

În urma incidentului, turistul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei pentru încălcarea regulilor de acces și punerea în pericol a siguranței pe pârtiile de schi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − fourteen =