Un reşiţean a pus pe jar jandarmii montani, dar a fost sancţionat contravenţional

IMG 20210101 WA0022 e1609529732238

În primele ore ale noului an, un tânăr de 27 de ani din Reşiţa a pus pe jar jarndarmii montani. Acesta le-a cerut jandarmilor haine, ţigări și mâncare, după ce a rămas împotmolit cu mașina pe un drum forestier, în zona localității Văliug.

Jarnadrmii au ajuns la locul indicat în jurul orei 03.00, unde au găsit persoana în cauză, doar în lenjerie intimă, în interiorul autoturismului, iar toate hainele sale, precum și mai multe obiecte care făceau parte din dotarea mașinii, erau aruncate pe jos. 

La sosirea forțelor de ordine, tânărul manifesta un comportament ostil, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare, deoarece nu i-au fost aduse lucrurile cerute. 

„În urma verificărilor făcute la fața locului, s-a constatat că persoana în cauză nu era rănită, având doar o ușoară stare de hipotermie. Tânărul a fost transportat în siguranță până la intrarea în municipiul Reșița, de unde a fost preluat de Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional“, a declarat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 8 =