Un bărbat din Moldova Nouă a fost reținut după ce a fost depistat în trafic cu o alcoolemie de 0,92

etilotest

Ieri, 21 octombrie, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 52 de ani din localitate, care a fost depistat, în jurul orei 18, pe Strada Minerilor, în timp ce conducea autoturismul având permisul de conducere reținut, iar la testarea cu aparatul etilotest a fost găsit cu o alcoolemie de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital în vederea prelevării mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă acesta a refuzat prelevarea. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând ca astăzi să fie prezentat parchetului, cu propunerea legală de a executa pedeapsa cu închisoarea pentru refuzul prelevării probelor biologice.

Tot ieri, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Caransebeș, pe numele unui bărbat de 54 de ani din comuna Păltiniș, condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare tot pentru săvârșirea infracțiunii de refuz al recoltării mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul a fost depistat de către polițiști la data de 24 decembrie 2019, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, aflându-se sub influența alcoolului, iar în momentul în care a fost condus la spital, acesta a refuzat prelevarea mostrelor biologice. Ieri, bărbatul a fost depus la Penitenciarul Timișoara, în vederea executării pedepsei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 1 =