Un bărbat a dispărut de acasă. Dacă l-ați văzut, sunați la poliție!

disparut

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 63 de ani care a plecat în data de 15 martie de la domiciliu și nu a revenit.

Astăzi, 18 martie, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați de soția acestuia, despre faptul că VITAN PETRE a plecat în data de 15 martie 2024, în jurul orei 09.00, de la domiciliul din comuna Topleț, fără a-i spune unde pleacă, și până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: 1,70 metri înalțime, greutatea 70 kg, ochi albaștri, păr grizonat, persoana se deplasează cu greutate întrucât suferă de probleme medicale la nivelul picioarelor.

La momentul plecării bărbatul purta o bluză de culoare verde, blugi albaștri, o căciulă neagră și pantofi sport de culoare neagră.

În urma sesizării polițiștii au demarat verificările și căutările, în zona gărilor, autogărilor, unităților spitalicești, precum și în alte locuri unde ar putea fi găsit, fără a fi depistat până în prezent.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 12 =