Prima garnitură de tramvai construită pentru Reșița își așteaptă omologarea

Screenshot 20221114 124117 Facebook

Primul tramvai construit de firma Durmazlar așteaptă să treacă testele pentru a putea circula la Reșița. Recent, o delegație a Primăriei Reșița a fost în Turcia pentru a vedea exact cum se comportă garnitura pe șine și care etapele care vor urma pentru a putea fi omologate toate cele 13 tramvaie bidirecționale.

Deocamdată lucrurile sunt în grafic, iar în cel mai scurt timp, primul tramvai realizat pentru municipiul Reșița, va ajunge la Timișoara unde va fi din nou testat. Compania turcă Durmazlar va livra Reșiței 13 tramvaie de ultimă generație, de 18 metri lungime și cu o capacitate de 135 de persoane.

Înfiinţat în anul 1956, Durmazlar Holding este un producător de utilaje industriale, cu exporturi în 120 de ţări. În prezent, grupul are două facilităţi de producţie şi aproximativ 900 de angajaţi, dintre care 120 de ingineri se ocupă numai de cercetare-dezvoltare, realizând o cifră de afaceri anuală de 150 milioane euro, din care 70 milioane euro este cifra de afaceri a diviziei de sisteme feroviare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =