Trei imobile din Moldova Nouă au fost incluse în programul de eficientizare energetică a Ministerului Dezvoltării

schele blocuri

La propunerea Ministerului Dezvoltării, în ședința de ieri a Guvernului României a fost adoptată propunerea de prelungire a programului de eficientizare energetică a blocurilor. Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila a precizat: în cardul programului inițiat în 2019 au fost reabilitate energetic 133 blocuri de locuințe.

„Conform deciziei de astăzi a Guvernului, programul poate continua cu o finanțare suplimentară în valoare de 30 de milioane de lei, din care vor putea fi terminate lucrările de eficientizare energetică pentru alte 189 de blocuri de locuințe care au fost incluse deja în program, dar a căror reabilitare nu a fost finalizată“, a precizat Cseke Attila.

Pe lista publicată de Ministerul Dezvoltării apare și județul Caraș-Severin cu trei imobile din orașul Moldova Nouă care au fost incluse în program, mai exact cele de pe Strada C-tin Daicovici, bloc 45, cu 20 de unități locative, blocul 4 de pe George Enescu, cu 60 de unități locative și blocul 49 de pe Strada Ioan Slavici, cu 70 de unități locative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − eleven =