Studenți străini, în vizită la Centrul de Îngrijire „Sfânta Maria” și Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reșița

studenti straini

Recent, un grup de studenți la medicină, asistență socială și terapie ocupațională din Belgia, Germania și România, însoțiți de profesori, au făcut o vizită în județul Caras-Severin.

Alături de aceștia au mers alături de Marius Isac, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „Sfânta Maria” Reşiţa și Căminul pentru Persoane Vârstnice Reșița.

,,Întâlnirea a fost una benefică și interactivă, cei prezenți dorind să afle cât mai multe despre cum funcționează sistemul de asistență sociala la noi în țară, având în vedere faptul că domeniul nu este unul ușor și presupune o muncă susținută din partea tuturor.”, a declarat Marius Isac, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Au mai participat, Dănilă Miloș, director executiv, Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin, Cristina Enuică, director executiv adjunct, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, Ioan Suru, director executiv Asociația de Ajutor Mutual Slatina-Timiș și Ramona Cruceru, șef serviciu Relații Externe din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + seventeen =