Start liberal în campania de strângere a semnăturilor pentru depunerea candidaturii lui Klaus Iohannis

AUG 2019

Începând de astăzi, liberalii din Caraş-Severin au demarat acţiunea de strângerea semnăturilor în vederea depunerii candidaturii preşedintelui Klaus Iohannis pentru alegerile din luna noiembrie. Anunţul a fost făcut la Reşiţa, sâmbătă dimineaţă, în cadrul unei conferinţe de presă, de liderul PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela.

„Demersul nostru este unul cu scop sigur, acela ca la Cotroceni noi toţi să avem un preşedinte care apără democraţia, care asaigură stabilitatea, un preşedinte care garantează România europeană, care încurajează performanţa, respectă valorile, un preşedinte care promovează educaţia şi susţine dezvoltarea economică. Pentru aceste considerente, preşedintele Klaus Iohannis merită un nou mandat, Domnia Sa fiind garanţia asigurării lor în următorii cinci ani“, a mărturisit senatorul liberal.

Sartul în campania de strângerea semnăturilor a fost dat în cele două municipii liberale din judeţ, Reşiţa şi Caransebeş. Marcel Vela speră ca în Caraş-Severin liberalii să strângă în jur de 40.000 de semnături, iar la nivel naţional, aproape 2.000.000 de semnături.

Diplomat, Vela a spus că toţi candidaţii sunt redutabili într-o astfel de competiţie şi s-a ferit să numească contracandidatul cel mai redutabil însă, a repetat în mai multe rânduri că ar vrea ca Iohannis să câştige alegerile din primul tur.