Sportivi din opt țări vin la Reșița pentru cea de a XI-a ediție a Open European WKC Cup 2021

Sportivi din opt țări vin la Reșița pentru cea de a XI-a ediție a Open European WKC Cup 2021

La sfârșitul acestei săptămâni, 195 de sportivi din Anglia, Italia, Ucraina, Serbia Macedonia, Bosnia-Herțegovina, Republica Srpska și România, se vor întrece în Sala Polivalentă din Reșița în cadrul celei de a XI-a ediție a Open European WKC Cup 2021.

Organizatorii, World Karate Confederation în parteneriat cu ACC Sport Star Anina, cu sprijinul Primăriei municipiului Reșița, al Consiliului Județean și al Centrului Universitar UBB Reșița, au anunțat că cele două concursuri de karate vor începe de la ora 11.00. În ziua de sâmbătă va avea loc competiția dedicată cadeților și copiilor, iar duminică, va fi rândul juniorilor și seniorilor.

Marian Meșinschi, preşedintele Sport Star Anina, a precizat că deschiderea oficială a competiției va conține și un spectacolul artistic pe măsura evenimentului. „Competiția ce urmează să se desfășoare va fi una de anvergură. Și-au anunțat prezența sportivi de valoare care sunt convins că prin evoluțiile lor îi vor încânta pe cei prezenți în tribunele Sălii Polivalente de la Reșița“, a mai precizat Meșinschi. (Foto:ARHIVĂ)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 11 =