Șoferi beți și drogați pe șoselele Caraș-Severinului

masini pe drum

La controalele polițiștilor rutieri cărășeni pe drumurile județului, au fost constatate numai ieri și azi o mulțime de abateri care au meritat sancționate cu asprime.

Astfel, în această dimineață, polițiști de la Biroul Rutier Reșița au oprit pentru control, pe Calea Caransebeșului, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Reșița. La testarea șoferului, au rezultat suspiciuni referitoare la consumul de substanțe psihoactive. De asemenea, ieri-noapte, în jurul orei 1.30, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control, pe DN 6, în localitatea Armeniș, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Caransebeș, care emana halenă alcoolică, iar la testarea cu aparatul etilometru s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii conducători auto au fost conduși la spital, unde le-au fost prelevate mostre biologice și, în plus, le-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice, în cauză fiind întocmite dosare penale în care sunt continuate cercetările.

Tot ieri, la ora 8.20, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au oprit pentru control, în localitatea Moldova Veche, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din localitate, care a prezentat o autorizație de circulație provizorie a cărei valabilitate era expirată. Din verificări, polițiștii au stabilit că autoturismul condus de bărbat nu figura înmatriculat în circulație. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat. Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 5 =