Seară de poezie la Muzeul Banatului Montan Reșița

poezie

Centrul Judeţean Caraş-Severin pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale și Muzeul Banatului Montan Reşiţa organizează, în 26 iunie, o serie de evenimente ce marchează a XX-a ediție a Colocviilor Revistei Reflex. Evenimentele debutează cu „Seara editurilor şi a publicaţiilor periodice de cultură şi spiritualitate”, urmată de recitalul poetic „La umbra unui titlu de poem: Corona” (Paul Celan, 1948), iar la final se va putea vizita Expoziția permanentă a Muzeului Banatului Montan Reșița, în sala II, începând cu ora 17.

În cadrul acestei ediţii vor fi aniversate publicaţiile „Foaia diecezană” (1886-2021) şi „Banatica” (1971-2021). Invitații acestui eveniment sunt directori de edituri, editori, redactori-şefi, coordonatori de publicaţii periodice de cultură şi spiritualitate din Caraş-Severin, poeţi din Caraş-Severin și colaboratori ai revistei „Reflex”.

Reuniunea se desfășoară în conformitate cu noile reglementări impuse de pandemie și va putea fi vizionată live pe siteul www.cjcpct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + eight =