Se lucrează la staţia de tratare a apei de la Mâtnicu Mare

statie tratare a apei Matnicu Mare

Conducerea administraţiei locale a comunei Constantin Daicoviciu a accesat fonduri guvernamentale pentru realizarea reţelei de alimentare cu apă în patru dintre localităţile arondate, respectiv Căvăran, Maciova, Peştere şi Mâtnicu Mare.

Este vorba despre un obiectiv care se întinde pe aproximativ 24 de kilometri, în momentul de faţă lucrându-se la staţia de tratare a apei de la Mâtnicu Mare. Astfel, a fost montat bazinul de colectare a apei potabile, urmând să fie realizată alimentarea cu energie electrică a staţiei. Aceasta deserveşte reţeaua de alimentare cu apă pentru cetăţenii din acest sat, proiectul fiind finanţat prin PNDL 2.

Primarul comunei, Daniel Boambeş, ne-a mai informat că a fost terminată reţeaua de apă de la Căvăran, în momentul de faţă fiind finalizată aproape întreaga lungime a investiţiei.

„Vrem să finalizăm cât mai curând lucrările de execuţie la staţia de apă din localitatea Mâtnicu Mare. Eu am încredere că toate lucrările aflate în execuţie se vor finaliza cu bine, oamenii vor fi mulţumiţi de aceste utilităţi, mai ales că pentru reţeaua de alimentare cu apă din localităţile Peştere, Maciova şi Căvăran am primit aprobarea pentru racordul la energia electrică, pentru a putea da drumul la pompele care alimentează reţeaua cu apă. După finalizarea acestor proiecte, toată comuna va fi branşată atât la reţeaua de alimentare cu apă, cât şi la cea de canalizare. În celelalte două localităţi ale comunei, Prisaca şi Zăgujeni, aceste reţele sunt finalizate încă de acum 11 ani, oamenii de acolo beneficiind, astfel, de un plus de confort”, a mai spus Daniel Boambeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen + nineteen =