Se caută medic pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Bozovici

servicii medicale

Spitalul Județean de Urgență din Reșița a scos la concurs un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Medicină internă, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Bozovici. Data-limită până la care se pot depune dosarele este 15 martie, iar cei interesaţi pot obţine detalii la Serviciul RUNOS al Spitalului Județean de Urgență Reșița, sau la numerele de telefon 0255.227.830 și 0255.227.831.

Centrul de Sănătate Multifuncțional Bozovici funcționează ca o secție externă a Spitalului Județean de Urgență Reșița și a fost înființat ca urmare a reorganizării sistemului sanitar, în aprilie 2011.

„Pentru o bună funcționare, în schema de personal pentru spitalizarea de zi, la Compartimentul Medicină internă a Centrului de Sănătate Multifuncțional Bozovici, sunt prevăzute două posturi de medic specialist și alte două de asistent medical. În prezent, aici își desfășoară activitatea două asistente medicale și un medic specialist, angajat cu contract de prestări servicii”, a precizat Roxana Bălan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Reşiţa.