Șase contracte de finanțare pentru Moldova Nouă, prin Planul Național de Redresare și Reziliență

Ion Chisalita

Săptămâna trecută, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, au fost semnate șase contracte de finanțare pentru Moldova Nouă, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, valoarea totală a acestora fiind de 35.850.981,16 lei. Proiectele recent semnate reprezintă obiective menite să îmbunătățească condițiile de viață pe raza unității administrativ-teritoriale din Clisura Dunării.

Din partea administrație publice locale Moldova Nouă, contractele au fost semnate de către primarul Ion Chisăliță, acesta apreciind momentul ca fiind unul extrem de important pentru comunitatea pe care o conduce.

Printre proiectele recent semnate se numără construirea unei creșe de tip mediu pe Strada SF Varvara, elaborarea în format GIS a Planului Urbanistic, un traseu de piste de biciclete pe Strada Dunării – Punctul de trecere a frontierei Moldova Nouă cu bacul și unul pe traseul Strada Nicolae Titulescu – Piața de cereale și animale Moldova Nouă, construirea unor locuințe de serviciu pentru specialiști în sănătate și învățământ, asigurarea de sisteme TIC – stații de transport public în comun SMART.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =