Construcția sălii de sport a Liceului Baptist din Reșița a fost finalizată

sala sport liceu baptist

Astăzi, Ioan Popa, primarul Reșiței, a prezentat noua sală de sport a Liceului Teologic Baptist, dar care se află în incinta Școlii Gimnaziale nr. 7 și care va deservi mai multe unități de învățământ din cartierul Govândari.

„Am dat primul coș la noua sală de sport din Govândari. O investiție derulată prin Compania Națională de Investiții, cu o valoare de 9.228.581,24 lei, la care se adaugă suma de 377.810 lei din bugetul local pentru lucrări lucrări tehnice și de sistematizare a zonei. Noua sală de sport se află în cea mai dens populată zonă din Reșița, în Micro 1, în vecinătatea Liceului Teologic Baptist și a Școlii Gimnaziale nr. 7. Aceasta are o tribună de peste o sută de locuri, vestiare, grupuri sanitare și dispune de toate dotările necesare pentru derularea în siguranță a activităților sportive“, a declarat primarul.

Lucrările au durat aproximativ doi ani. Reprezentanții Primăria Reșița au mai precizat că se va investi în continuare în zonă, la final, aproximativ 300 de elevi se vor putea bucura de locuri de odihnă, alei, spații verzi și de un teren multisport outdoor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 10 =