Proiect educaţional, la Berzovia, cu ocazia zilelor de 1 şi 8 martie

Mama

Liceul Tehnologic Berzovia organizează, alături de Primăria comunei Berzovia și Consiliul local Berzovia, un proiect educațional denumit „Mama – primăvara sufletului nostru”.

Proiectul constă într-un concurs, care a fost lansat în data de 15 februarie pe pagina de socializare a evenimentului și cuprinde trei secțiuni: secțiunea 1 presupune realizarea unor obiecte precum tablouri, flori, vaze, prin diferite materiale și tehnici; secțiunea 2 presupune realizarea de felicitări; secțiunea 3 reprezintă un concurs de interpretare de poezii sau cântece. Înscrierea și primirea lucrărilor se face până în data de 25 februarie, urmând ca lucrările să fie expuse în 1 și 8 martie. Jurizarea lucrărilor se va face în data de 4 martie, iar premiile vor fi anunțate în data de 8 martie, în mediul online, pe pagina evenimentului.

Scopul proiectului este cultivarea și valorificarea potențialului creator al elevilor, sărbătorind în același timp într-un mod inedit zilele de 1 și 8 martie, urmărind dezvoltarea sentimentului de dragoste în rândul copiilor față de mamelor lor. Proiectul îi are drept coordonatori pe prof. Miholcea Dan, prof. înv. primar Drăgoi Stela-Maria, prof. înv. primar și preșcolar Șușară Diana și prof. înv. primar Urlic Oana. De asemenea, proiectul îi are ca parteneri pe Mircea Serafin, primarul comunei Berzovia, și pe Dragoș Vasile, consilier local.

Beneficiarii direcți ai acestui proiect sunt preșcolarii și elevii Liceului Tehnologic Berzovia și Școala Primară Gherteniș, Școala Gimnazială Fizeș, Grădinița P.N. Berzovia, Grădinița P.N. Gherteniș și Grădinița Primară Fizeș.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + ten =