Programul de promovare a talentelor, la a 16-a ediție

antrenament lupte

Mol România și Fundația Pentru Comunitate organizează a 16-a ediție a programului de promovare a talentelor, prin care oferă sprijin financiar tinerilor sportivi și artiști cu rezultate deosebite. Prin Programul organizat pe bază de concurs de proiecte, se oferă susținere financiară pentru achiziția de materiale, echipamente sau acoperirea cheltuielilor de participare la concursuri.

În cadrul programului se pot înscrie atât proiecte individuale, cât și de echipe sportive sau ansambluri artistice. Cererile de înscriere trebuie însoțite de o descriere a rezultatelor solicitanților, de recomandările profesorilor și antrenorilor pregătitori, o listă cu obiectivele de viitor, nevoia actuală și bugetul necesar pentru realizarea proiectului.

Înscrierile se pot face online până la data de 19 iunie 2021 inclusiv, pe pagina de internet a Fundației Pentru Comunitate – www.pentrucomunitate.ro. Bugetul alocat ediției 2021 este de 560.000 de lei accesibil tinerilor participanți cu vîrste cuprinse între 8 și 18 ani, respectiv celor din categoria de peste 18 ani, care au nevoie de susținere în scopul participării la concursuri. Patru sportivi susținuți în cadrul edițiilor precedente ale Programului s-au calificat la Jocurile Olimpice de vară din acest an.

La nivel național, Programul a susținut 2.766 de tineri prin finanțarea unui număr de 2.223 de proiecte la nivel național, bugetul total alocat fiind în cuantum de 4.900.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × five =