Profesorii reșițeni pot aplica pentru cursurile Erasmus+

profesori

Municipiul Reșița și-a propus prin Planul Erasmus să asigure participarea unui număr cât mai mare de cadre didactice la cursuri de formare și perfecționare, facilitând accesul la servicii educaționale de calitate în domeniile tematice vizate și să genereze capacitate organizațională pentru școlile implicate pentru a deveni autonome în managementul dezvoltării resurselor umane și pentru alte domenii tematice prioritare.

În perioada octombrie – noiembrie 2023, 67 de profesori sau educatori, din cele 12 unități de învățământ membre ale Consorțiului Erasmus coordonat de Primăria Reșița, vor putea participa la cursuri de formare Erasmus+, în diferite orașe europene. Cursurile sunt structurate pe trei domenii: dezvoltare durabilă, digitalizare și incluziune, iar cei interesați pot să acceseze https://www.primariaresita.ro/…/DEMARARE+PROCEDURA+DE…

Consorțiul format este coordonat de Municipiul Reșița și include următoarele unități de învățământ din Reșița: Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava minunată”, Grădinița cu Program Prelungit „Palatul fermecat”, Grădinița cu Program Prelungit „Riki Priki”, Grădinița cu Program Prelungit Semenic”, Grădinița cu Program Prelungit „Floarea-soarelui”, Școala Gimnazială „Marius Șandru”, Școala Gimnazială „Mihai Peia”, Școala Gimnazială Nr. 9, Colegiul Național „Diaconovici-Tietz”, Colegiul Național „Mircea Eliade”, Liceul Teoretic „Traian Vuia”, Liceul de Arte „Sabin Păuța”.

Din fiecare nivel de învățământ vor putea participa, pe perioada acreditării: personal didactic de nivel preșcolar, primar, gimnazial și liceal (de diferite specialități), personal didactic auxiliar (în funcție de specificul cursurilor și dacă există argumentare pertinentă a acestei nevoi din partea candidatului), precum și membri din Grupul Local de Educație (GLE), constituit la nivelul Municipiului Reșița din experți educaționali, în baza HCL nr. 80/2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 12 =