Producătorii locali își dau întâlnire săptămâna aceasta cu reșițenii din zona Luncă

produse montane

Primăria și Consiliul Local Reșița, împreună cu Piețe Reșița SRL alături de Direcția pentru Agricultură județeană Caraș Severin au anunțat că piața volantă din zona Luncă va funcționa începând cu această săptămână.

Deschiderea oficială va avea loc în data de 10 aprilie, astfel că în fiecare duminică, în intervalul orar 9.00-14.00, pe Strada Nicolae Titulescu, fosta „Piață Agroalimentară Luncă”, vor fi prezenți producători locali de produse cu atestat tradițional și cu mențiunea facultativă: „produs montan”, precum și cu produse ecologice.

Reamintim că la sfârșitul lunii trecute, consilierii locali și-au dat acordul în ceea ce privește înființarea unei noi piețe volante în municipiu. În cadrul acelei ședințe, Ioan Popa, edilul Reșiței a precizat că „Încurajăm inițiativa privată și micile afaceri din domeniul lactate, brânzeturi, carmangerie, dar nu numai. Avem câțiva producători locali pe care și eu îi cunosc, Oana Frențiu de la Carașova, mai este un tânăr la Anina care face agricultură ecologică, sunt producători și la Oravița, Soceni, Ezeriș“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × four =