Primul meci aduce și prima reușită pentru Locomotivele reșițene, în sezonul 2022 al Campionatului Național de Fotbal American

fotbal american

Chiar dacă vremea a fost capricioasă și terenul dificil, echipa a reușit victoria împotriva Bucharest Titans, cu scorul final 29-0. Marcatorii au fost; Devion Young – 12 puncte, Vlad Rus – 7 puncte, Dan Gavigan – 6 puncte, Jessie Robbins – 2 puncte și Ronaldo Tomasello – 2 puncte.

„Pe această cale Reșița Locomotives mulțumește celor care au fost alături de jucători, purtându-i către victorie!“, au transims reprezentanții echipei reșițene. Raul Siladi, fondatorul echipei, se bucură pentru debutul cu dreptul din acest sezon: “Am reușit să oferim un spectacol foarte bun celor prezenți în număr mare, care au venit să ne încurajeze și chiar pot să spun că i-am simțit alături de noi și că ne-au purtat spre victorie. Chiar dacă la început vremea a fost nefavorabilă, pe parcursul jocului a ieșit și soarele și în final toate au mers în direcția bună. În ceea ce priveşte lotul nostru, n-aș vrea să fac o comparație cu anul trecut decât din punct de vedere al lotului reprezentat de reșițeni, care este mult mai numeros. Chiar ne-am uitat astăzi pe lot și avem 30 de jucători reșițeni. Niciodată n-am avut așa un lot numeros.”

Următorul meci va avea loc la Cluj Crusaders, în 24 septembrie, începând cu ora 12.00, și va transmis live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =