Preasfințitul Lucian a vizitat centrele sociale din Reșița

episcop azil

Ieri, 13 decembrie, Preasfințitul Lucian, episcopul Caransebeșului, alături de părintele Gabriel Gozman, consilier eparhial la Sectorul Social-Misionar și însoțit de Grupul psaltic „Ethos” al Episcopiei Caransebeșului și părinți slujitori ai Catedralei Episcopale din Caransebeș, a vizitat centrele sociale și spitalul din municipiul Reșița.

Grupul de colindători de la Caransebeș a adus mesajul Nașterii Pruncului Sfânt și la Spitalul Județean de Urgență Reșița, Staționar II și Staționar III, Centrul de zi pentru persoane vârstnice, Centrul de zi „ABC” și Căminul pentru persoane vârstnice Marginea Lend.

Cu această ocazie beneficiarii și personalului deservent din centrele sociale din eparhie au primit cadouri, dar și un strop de lumină, de speranță și dragoste. „Bucuria Praznicului Nașterii Domnului a fost transmisă copiilor și bătrânilor de la Centrul „Sfânta Maria” și Centrul de plasament „Speranța”, unde Preasfințitul a dăruit fiecărui beneficiar și ostenitor din aceste așezăminte, cadouri, iconițe și calendare“, au transmis reprezentanții Episcopiei Caransebeșului. (Foto: Episcopia Caransebeșului)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 18 =