Poliţiştii sunt în căutarea a doi bărbaţi din Caraş-Severin daţi dispăruţi de rude

IMG 20200809 WA0004

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin caută doi bărbaţi din judeţ care au plecat voluntar de acasă şi nu s-au mai întors. În primul caz, este vorba despre Emil Cazacu, de 65 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, plecat de acasă în cursul zilei de ieri.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime 1,80 m, constituție fizică astenică, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui, poartă barbă și mustață. La data plecării, purta o pereche de pantaloni de blugi de culoare albastră, un tricou, o geacă de culoare albastră cu roșu, o șapcă de culoare albastră și o pereche de papuci închiși la culoare, acesta deplasându-se cu dificultate.

Cel de al doilea dispărut este Traian Ciuta, de 75 de ani, plecat voluntar de la domiciliul din municipiul Reșița, în cursul zilei de 4 august. Semnalmente: înălțime 1,78 m, greutate 65 kg, prezintă calviție, ochi căprui, față ovală.  La data plecării, purta o pereche de pantaloni de blugi de culoare albastră, un pulover maro, o șapcă de culoare neagră, posibil să poarte în mână un bagaj.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + 10 =