Platformă online pentru campania „Vrei să ajuți? Adoptă un cățel fără stăpân!“

adoptie catel

Pentru a încuraja adopția câinilor fără stăpân, Primăria Reșița pune la dispoziția iubitorilor de animale platforma online www.adoptiecainiresita.ro unde vor fi prezentate toate animalele adăpostite la Padocul Public, precum și procedura simplificată de adopție a acestora, conform reglementărilor legale.

Platforma va fi actualizată zilnic, iar iubitorii de animale ce doresc să adopte pot cere informații suplimentare apelând numărul de telefon 0255 220 200, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00.

„Totodată, este important ca cetățenii posesori de animale de companie să fie la curent cu drepturile și obligațiile ce le revin. În acest sens, colegii de la Poliția Locală, au susținut în perioada 22 martie – 10 aprilie, o campanie de informarepentru a aduce la cunoștința cetățenilor, proprietari sau deținători temporari de animale de companie, actele normative ce reglementează drepturile și obligațiile acestora. Aceștia au acordat sprijin și îndrumare proprietarilor/deținătorilor de animale de companie în vederea îndeplinirii condițiilor stabilite de legislație. Peste 1000 flyere cu informații legate de campanie au fost diseminate în teren și 433 de animale de companie au fost verificate privitor la respectarea obligației privind microciparea.Astfel de campanii de conștientizare și informare se vor derula periodic“, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =