Peste 500 de cărășeni au participat astăzi la Bursa locurilor de muncă

bursa 2024

POtrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă caraș-Severin, astăzi, în cele două locații de la Reșița și Caransebeș, unde a fost organizată Bursa locurilor de muncă, au participat 515 de persoane. Față de Reșița, unde au fost prezenți 274 de cărășeni, la Caransebeș, numărul lor a ajuns la 268, fiind programate pentru interviuri la sediile firmelor un număr de 65 de persoane, 37 la Reșița și 28 la Caransebeș.

Din cei 172 de agenți economici contactați (124 la Reșița și 48 la Caransebeș), 57 au participat la Bursă (42 la Reșița și 15 la Caransebeș), oferind un număr de 451 locuri de muncă vacante (247 la Reșița și 268 la Caransebeș). Locurile de muncă au fost în domenii variate, predominând cele din domeniul construcțiilor, serviciilor, confecțiilor și horeca. Persoanele cu studii superioare au avut la dispoziție locuri de muncă de inginer în diferite specializări, medic stomatolog, economist, manager de proiect și inspector ITP, iar persoanele fără calificare au avut la dispoziție locuri de muncă de muncitor necalificat, operator tratare si epurare apa uzata, femeie de serviciu, incarcator descarcator, spalator vase și manipulant mărfuri.

Mihaela Iovanovici, directorul agenției județene a declarat: „Mulțumim atât agenților economici care au dat curs invitației noastre, cât și reprezentanților Centrului Militar Județean Caraș-Severin, ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Semenic”, ai Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Reșița, ai reprezentanților mass-media, precum și d-lui Ioan Dragomir, Prefectul Județului Caraș-Severin, care ne-au onorat cu prezența la Bursă“.

Locurile de muncă rămase vacante în urma Bursei vor putea fi consultate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, unde vor fi emise repartiţii persoanelor ce întrunesc condiţiile impuse de angajatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + nine =