Peste 100 de locuri de muncă disponibile la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți organizată la Reșița

bursa 2022

În data de 14 octombrie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin va organiza la Reșița Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai (P-ţa Traian Vuia nr 4), începând cu ora 9.00.

Scopul principal al Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți îl reprezintă facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți pot participa atât absolvenții instituțiilor de învățământ promoția 2022, cât și alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Până ieri, 12 octombrie, au confirmat participarea la Bursă un număr de nouă agenți economici care pun la dispoziție 119 locuri de muncă vacante, dintre carepentru cei cu studii superioare sunt disponibile 10. Agenții economici care doresc să participe la Bursă pot transmite ofertele de locuri de muncă până cel târziu în data de 13.10.2022 la adresa de e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro. Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0255/212160.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + twelve =