Percheziții la Oțelu Roșu, în dosare de evaziune fiscală, contrabandă și contrafacere de mărfuri

perchezitii

Astăzi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, au efectuat două percheziții domiciliare în localitatea Oțelu Roșu, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, contrabandă și contrafacerea unor mărfuri.

Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză ar fi achiziționat bijuterii din metal galben și alb, parfumuri, articole de îmbrăcăminte și țigarete netimbrate, cu scopul de a le comercializa ulterior către diverse persoane fizice, fără a achita taxe și impozite către bugetul de stat. Două persoane vor fi conduse la audieri, în cursul zilei de astăzi.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 6,5 kilograme de bijuterii din metal galben, 3,4 kilograme de bijuterii din metal alb, peste 700 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și 181 de parfumuri purtând însemnele unor mărci cunoscute, articole susceptibile a fi contrafăcute, aproape 5.800 de euro și 4.400 de țigarete fără timbru fiscal. Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 3.000.000 de lei.

Perchezițiile au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 12 =