Parafrazându-l pe Bosquito, liberalii din CJ îi dau înainte cu tupeu şi cer demiterea vicelui Flavius Nedelcea!

COAJĂ ŞI TEODORESCU

Pentru a doua oară într-o lună, consilierii judeţeni liberali solicită, printr-un proiect de hotărâre, demiterea unui vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Dacă prima dată cererea lor l-a vizat pe Ionuţ Popovici, de data aceasta este vorba de social-democratul Flavius Nedelcea.

„Am depus un proiect de hotărâre pentru demiterea domnului vicepreşedinte Flaviu Nedelcea, pentru gestionarea dezastruoasă a SC Aquacaraş SA, domeniu din responsabilitatea sa de activitate în Consiliul judeţean, precum şi a drumurilor judeţene. Vă vom spune mai multe într-o conferinţă de presă ce va avea loc în zilele următoare!“, ne-a mărturisit liderul de grup al consilierilor judeţeni liberali, Mircea Teodorescu.

Vicepreşedintele Flavius Nedelcea nu a dorit să comenteze decizia liberalilor, dar a confirmat motivul invocat de aceştia: „Pentru că nu am găsit nicio soluţie de nişă pentru rezolvarea drumurilor judeţene“.

Reamintim că, luna trecută, liberalii din Consiliul judeţean au procedat în mod asemănător cu celălalt vicepreşedinte, Ionuţ Popovici, de la PMP. La un moment dat s-a vorbit de o înţelegere a liderilor PSD, Luminiţa Jivan, şi PNL, Marcel Vela, pentru demiterea, cu două treimi din totalul voturilor a vicepreşedintelui Popovici. În ziua în care trebuia votat proiectul de hotărâre, liberalii au retras proiectul de pe ordinea zi spunând că acesta nu-şi mai avea rostul întrucât Ionuţ Popovici  „a început într-adevăr să lucreze așa cum ar trebui“.

Pe surse, am aflat că unii liberali, membrii în CJ, au comentat decizia luată, spunând că se vor face din nou de râs.