Organizatorii Balkan Fest Berzasca au planuri mari pentru ediţia 2022

festival berzasca

Ieri, echipa organizatoare a celui mai aşteptat festival din Caraş-Severin, Balkan Fest, şi-a dat întâlnire la Berzasca pentru a discuta ultimele detalii ale evenimentului. Astfel, am aflat că, în perioada 15-17 Iulie, vor urca pe scena festivalului artiști internaționali precum Lepa Brena și Dejan Petrovic, dar și Andra, Horia Brenciu & HB Orchestra, Theo Rose & Roz Gvng, Raluka & Proiectul Balkanic, Nikos Papadopoulos, 3rei Sud-Est, Oana Radu, Elena Gheorghe, Jean de la Craiova și SHONDY & Mahala Rai Banda.

Organizatorii evenimentului spun că se aşteaptă la un număr de 10.000 de spectatori în fiecare seară, vârful fiind ultima zi de festival, în care Lepa Brena va reveni în ţara noastră.

Petru Furdui, primarul comunei Berzasca, a precizat că locaţia a fost schimbată, festivalul având loc pe malul Dunării, pe un teren privat pus la dispoziţia organizatorilor de un localnic, dar care a venit şi cu o contribuţie financiară pentru ca acest vis al edilului să devină realitate. Festivalul are ca scop crearea unui brand pe Clisura Dunării, unul brand care să fie comun, nu concurențial, cu partenerii din Serbia, având în vedere faptul că în cadrul evenimentul vor fi prezenţi interpreți de valoare de pe malul stâng și drept al Dunării, dar și din Grecia.

„Fiind pe malul Dunării, chiar am gândit împreună cu impresarului doamnei Lepa Brena să realizăm un pod imaginar prin intermediul acestui eveniment, artista ajungând la festival cu iahtul. Astfel încât vom transmite un mesaj ambelor conduceri ale celor două ţări surori România şi Serbia, o prietenie înnodată de muzică şi de voie bună“, a precizat Petru Furdui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 3 =