O nouă grădiniţă şi-a deschis porţile la Caransebeş

gradinita baptista

Luni, 5 septembrie, şi-a deschis porţile pentru noul an şcolar şi Secţia Caransebeş a Liceului Teologic Baptist din Reşiţa. Noua unitate de învăţământ îşi desfăşoară activitatea în spaţiile reamenajate de la parterul şi etajul întâi ale fostei Şcoli Generale Nr. 7 şi cuprinde trei grupe de grădiniţă, o clasă pregătitoare şi o clasă I, în care sunt înscrişi, în total, 107 copii.

Grupele Grădiniţei creştine funcţionează cu program prelungit, fiecare beneficiind de serviciile a două educatoare, iar la clasele din ciclul primar predau două învăţătoare aflate la început de carieră.

Şcoala are grupuri sanitare pentru copii şi pentru cadrele didactice, chiar şi pentru micuţii cu dizabilităţi, o sală pentru servirea mesei şi una profesorală. Sălile de clasă sunt spaţioase, luminoase şi dotate cu mobilier nou, modern, fiind extrem de atrăgătoare.

„După cum se spune, cei mici imită ceea ce facem noi şi că spun ceea ce aud. Sperăm să fim, astfel, un exemplu pozitiv, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi, şi împreună cu comunitatea şi cu sprijinul celor din conducerea municipiului să fim un exemplu pentru toată lumea din oraşul nostru”, ne-a spus Otilia Arnăut, educatoare la grupa mare a grădiniţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − seven =