O casă din cartierul reșițean Doman a luat foc

incendiu doman

În urmă cu câteva minute, pompierii Detașamentului Reșița au fost solicitați să intervină în municipiul Reșița, în cartierul Doman, unde a fost semnalat un incendiu izbucnit într-o gospodărie. Aceștia s-au deplasat cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD,

La momentul sosirii lor la fața locului, incendiul se manifesta la două încăperi din interiorul locuinței, precum și la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 60 mp. Persoanele aflate în interior la momentul izbucnirii incendiului s-au autoevacuat.

În momentul de față incendiul este localizat, astfel că pericolul extinderii flăcărilor în vecinătate este eliminat. Se acționează în continuare pentru lichidarea acestuia. În urma incendiului au ars bunurile din cele două încăperi și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 40 mp. Cauza probabilă de izbucnire a fost jarul sau scânteile provenite de la sistemul de încălzire defect sau amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 2 =