Managerul spitalului din Caransebeş: „Să vă fie ruşine, doamnelor şi domnişoarelor «juriste»!“

adrian cican 1 1

În pofida opoziţiei unora din administraţia caransebeşeană, Adrian Cican rămâne managerul Spitalului Municipal de Urgenţă din localitate. Mai mult de atât, într-o postare făcută pe pagina sa de socializare, Cican le dă peste nas contestatarilor săi, cu documente şi o decizie pronunţată de o instanţă de judecată.

„Astăzi, magistraţii Curţii de Apel Craiova s-au pronunţat definitiv şi au lovit în moalele capului toţi  «marii juriști» de la Primăria Caransebeș, inculpatul primar de Orşova și «smolarul» prefect de Mehedinți, Drăghiea, care au pus la îndoială studiile mele pentru funcţia de manager la Spitalul Municipal Orșova și Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș“, îi anunţă Adrian Cican pe contestatarii săi.

Apoi, managerul aruncă săgeţi spre două angajate ale primăriei pe care le „desfiinţează“ din punct de vedere profesionale: „Pentru a nu se interpreta greșit că pun anatema asupra tuturor juriștilor din Primăria Caransebeș, le rog pe următoarele «mari juriste» de la Primăria Caransebeș, ca până mâine când vin la Caransebeș să-și dea demisia de onoare în fața primarului Borcean Felix și să își ceară scuze publice în fața caransebeșenilor, doamna Bratu Ana și Meszaros Carla două doamne….«ghiocel» care sper, că au înțeles, vremea lor a trecut“.

Mai mult de atât, managerul spitalului lansează acuze grave la adresa respectivelor angajate: „Cele două doamne au contribui la starea de insolvenţă nedeclarată a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș prin indecizii sau decizii proaste, ambele fiind foste sau actuale membre ale acestui Consiliu de Administrație. Vineri 11.10.2019 și marți 15.10.2019, «marea» juristă Carla Meszaroș argumenta, susținea și plângea, că ea este cel puțin Kovesi, Augustin Lazăr și că nimeni nu o poate contrazice pe opiniile sale, deținând adevărul absolut privind studiile mele….și ce să vezi….am avut dreptate, adică, i-am spus atunci și acum că habar nu are de administrație și legislație în domeniul sănătății. Am uitat să o menționez și pe domnișoara jurist Ada Sănătescu, fosta președinte al CA al Spitalului Municipal Orșova care mârâia aceeași opinie privind studiile.
Oare ce secretară a UAT Caransebeș este doamna Bratu Ana care minte un primar și îl induce în eroare materială privind actele emise de dânsul…???“, se întreabă Adrian Cican care încheie cu mesajul: „Să vă fie rușine doamnelor și domnișoarelor «juriste», aşteptând, astăzi, demisia lor.