Mai sunt câteva zile până la premiera spectacolului SF cu holograme a Teatrului de Vest Reșița

Mai sunt câteva zile până la premiera spectacolului SF cu holograme a Teatrului de Vest Reșița

Luni, 15 noiembrie, la Teatrul de Vest Reșița are șoc cea mai așteptată premieră, „AMKA“ de Remus Octavian Câmpean, text câștigător al concursului „Cum vezi viitorul?” în cadrul REȘIȚA_500, proiect cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național .

„Acțiunea are loc în anul 2271, într-o organizare socială globalizată. Clădirile sunt înzestrate cu senzații și emoții simulate. Oamenii le simt la interacțiunea cu hologramele acestor spații, actorii joacă senzații și emoții standard pentru a fi încapsulate în produsele virtuale. Prezentul este relativ. Atunci când cuvintele nu vor mai fi fost de ajuns…“, explică reprezentanții teatrului reșițean. Din distribuție fac parte Robert Danci, Rusalina Bona, Ioana Cojocărescu, Sergiu Cornelius, scenografia este semnată Radu Dinulescu, videoproiecții: Sebastian Hamburger, lighdesign: Lucian Moga, coloană sonoră: Adrian Mardan. Proiect coordonat de Florin Gabriel Ionescu și Denisse Moise, regizor tehnic: Ilie Stănescu.

Pentru participare, spectatorii trebuie să prezinte la intrare Certificatul Digital Covid (cod QR) eliberat într-una din următoarele situații: au completat schema de vaccinare în urmă cu cel puțin 10 zile; au trecut prin boală (se află între a 15-a zi și a 180-a zi de la infectare). Copiii sub 12 ani NU trebuie să prezinte certificatul verde. Testele PCR sau antigen nu mai sunt luate în considerare la ora actuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 1 =