Magica învinge Era în derby-ul Caransebeşului

MAGIC

Duminică, 17 noiembrie, în etapa cu numărul 11 a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş, pe stadionul din Balta Sărată s-a disputat meciul dintre cele două echipe din municipiu, victoria revenind gazdelor de la Magica, cu scorul de 4-3.

Băieţii antrenaţi de Sorin Costachi au deschis scorul în minutul 2, când Dovlete a primit în marginea careului şi a şutat plasat, lângă bară, în dreapta lui Nistor, făcând inutil plonjonul acestuia.

Cei de la Era au egalat în minutul 9, după ce A. Munteanu a recuperat o minge la 30 de metri, pe partea stângă, a avansat şi l-a executat pe Melenciuc cu un şut din careu.

Scorul pauzei a fost stabilit în primul minut de prelungire, după ce Pârvu a executat un corner de pe partea stângă, la bara a doua, de unde Ivanici a reluat în poartă cu capul, la colţul scurt.

Cei de la Magica au trecut pe lângă gol în minutele 49, prin Dovlete, şi 51, prin Oni.

Pe fondul dominării gazdelor, cei de la Era au reuşit să egaleze în minutul 60, prin Brânzan, care a şutat cu boltă de la 30 de metri, balonul, purtat de vânt, păcălindu-l pe Melenciuc şi oprindu-se în vinclul porţii sale.

Gazdele au mai înscris o dată în minutul 75, când Oni a fost faultat de Potcovaru în suprafaţa de pedeapsă, iar centralul Claudiu Românu a dictat penalty, acesta fiind transformat cu siguranţă de Pârvu.

Oaspeţii au mai revenit o dată în joc în minutul 80, după ce Marco a purtat o acţiune pe partea stângă, a intrat în careu şi a şutat din unghi, la colţul lung, aducând egalarea.

Golul victoriei celor de la Magica a venit în minutul 88, după o fază prelungită de atac, în care mingea a ajuns la Bufanu, în careu, şutul acestuia fiind respins de Matei, balonul ajungând la Frenţ, care l-a driblat pe Potcovaru şi, de la 6 metri, a trimis cu latul în poarta goală.

Magica Caransebeş: D. Melenciuc, P. Godian (min. 68, S. Urs), C. Govoşdeanu, A. Bufanu, S. Dovlete, C. Pârvu, S. Oni, Al. Ristache (I. Marian), G. Simescu, A. Ivanici, I. Vartic (52, Al. Frenţ); rezerve: I. Radu, V. Ştefaroi, A. Sorea, Gh. Valuşescu. Antrenor, Sorin Costachi.

Era S Comexim: Al. Nistor (69, M. Potcovaru), L. Cut, C. Matei, C. Birăescu, F. Olariu, F. Ardelean, M. Munteanu (11, Al. Brânzan), A. Munteanu, V. Marco, P. Panduru, S. Radu (64, L. Secula); rezerve: D. Derbac, B. Coman, D. Avram, R. Ianoşel. Antrenor, Petru Bona.

A arbitrat la centru Claudiu Românu (Caransebeş), asistat la cele două linii de Andrei Abălaşei (Caransebeş) şi Alexandru Răduţ (Reşiţa).

Observatori: Marius Popescu (Reşiţa) şi Petru Herghelegiu (Bocşa).