Locuitorii din Moldova Nouă vor primi gratuit măşti din partea administraţiei locale

GettyImages 1216394444 e1585864529262

Lipsa măştilor de protecţie din farmacii sau din magazinele de profil, pare să nu mai fie o problemă pentru cei din Moldova Nouă. Adrian Torma, oraşului, spune că administraţia locală a comandat unui croitor primele 2.000 de măşti ce vor putea fi procurate în magazinele alimentare sau non-alimentare de pe raza oraşului.

„Pentru a stimula activitatea la nivel local am comandat aceste materiale de protecţie pentru a le distribui cetăţenilor, în special celor cu posibilități reduse. Ne va putea produce câte 500 bucăți în fiecare săptămană, iar primele măşti vor putea fi procurate la începutul săptămânii viitoare”, spune Torma.

Edilul ne-a mai informat că Piaţa agroalimentară din Moldova Nouă funcționează cu respectarea măsurilor distanțării sociale, iar la scările blocurilor au apărut dispozitivele pentru dezinfecţia locatarilor. „Au fost montate 116 dispozitive la scările blocurilor pentru dezinfectant şi urmează alte 80. Continuăm dezinfectarea străzilor şi aleilor pietonale de pe raza oraşului cu o frecvenţă săptămânală”, amai spus primarul din Moldova Nouă.