Liderii PNL speră ca partidele de dreapta să-l susţină în turul doi pe Klaus Iohannis

IMG 20191114 111210

rbt

Normal, începând de mâine,se dă startu în campania pentru cel de al doilea tur de scrutin pentru preşedinţia României. Astfel, Ioan Popa, președintele PNL Reșița, a ţinut să transmită un mesaj de mulţumire electoratului care s-a prezentat la vot în primul tur al alegerilor. Acesta a mai spus că rezultatul obţinut în judeţ este unul mai mult decât mulţumitor, Caraş-severin fiind undeva peste media naţională.

În ceea ce priveşte refuzul unei dezbateri între cei doi candidaţi, Popa a precizat că „Viorica Dăncilă este omul care a girat un an și ceva un regim sau o guvernare care a avut ca prim plan distrugerea legilor justiției. Unele consecinţe sunt: eliberarea a peste 3000 de criminali din pușcării înainte de termen. Este o realitate, Eliberarea a peste 2700 de violatori din pușcării, o altă realitate. Efectele le vedem la televizor, absolut în fiecare zi apare câte o știre de senzație, cu femei omorâte, băgate în saci, cu femei violate, cu hoții, cu alte crime. Nu poți să vii, după ce ai făcut parte dintr-o guvernare care a făcut posibilă eliberarea din pușcărie a acestor elemente infracționale, să vii să spui că dorești să ai o dezbatere publică onestă, civilizată despre viitorul României, despre proiecte de viitor, pentru că nu ești credibil. Nici eu personal nu aș fi acceptat să am o dezbatere publică cu o asemenea persoană, care este duplicitară din punctul meu de vedere”, a afirmat Ioan Popa.

Mai mult decât atât, vicepreşedintele Jaro Marşalik şi Ioan Popa au precizat că aşteaptă susţinerea partidelor USR-PLUS, PMP, minorităţi şi chiar ALDE, transmiţând un mesaj „să vină la alegeri şi voteze candidatul PNL”.