Letiția Aman: „Să încercăm să fim mai puțin politicieni și mai mult oameni“

Letitia Aman - de la AUR

Letiția Aman, coordonator al Filialei județului Caraș-Severin a partidului Alianța pentru Unirea Românilor, a trimis o scrisoare deschisă parlamentarilor români.

„Vin în fața dumneavoastră cu rugămintea să nu votați “PENTRU” acest CERTIFICAT VERDE. Dacă acest certificat verde se va impune în țara noastră, se va deschide o ”cutie a Pandorei” pe care s-ar putea ca la un moment dat să o doriți închisă, dar nu va mai fi posibil. Atunci poate va fi mult prea târziu. Nu voi insista asupra motivelor pentru că le cunoaștem foarte bine cu toții. Voi insista însă asupra unui alt aspect și anume, SĂ ÎNCERCĂM SĂ FIM MAI PUȚIN POLITICIENI ȘI MAI MULT OAMENI. Ca oameni cu toții am greșit în fața Lui Dumnezeu, într-o formă mai mare sau mai mică. Poate nu am realizat câte ne-am fi dorit, poate că fiind conduși de acest materialism contemporan ne-am rătăcit de la calea dreaptă“, se arată în scrisoarea semnată de Aman.

Coordonatoarea filialei județene a mai ținut să tramsmită: „Vă rog insistent să conștientizați ce implicații și ce răspundere aveți față de Cer și față de noi oamenii. Doar prin unitate și revenirea la valorile spirituale și moral – creștine putem trece mult mai ușor prin aceste necazuri fară prea multe pierderi, fară a discrimina pe cineva, fără a pierde drepturi și libertăți cu greu câștigate, fără panică, fără violențe și alte acțiuni și tulburări sociale. Închei insistând încă odată să NU votați PENTRU CERTIFICATUL VERDE și implicit, pentru orice alte măsuri ce ar aduce dictatură, sărăcie și suferință poporului nostru“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − five =