La Reşiţa, suporterii dau o mână de ajutor echipei, achiziţionând carduri de fidelitate!

card fidelitate

Echipa de fotbal CSM Reşiţa are suporteri de nota 10! La iniţiativa lor, clubul a emis un număr limitat de carduri de fidelitate, care vor putea fi achiziţionate de fani. Preţul unui card este de 70 de lei, iar banii adunaţi vor fi direcţionaţi către susţinerea activităţii sportive, de-a lungul unui sezon cu cheltuieli foarte mari.

„Regretăm că nu vom fi în tribune ca să-i încurajăm, dar putem să-i susţinem cumpărând cardurile de fidelitate”, spune Marcel Guşcă, liderul Guardiei Ultra. Cardurile pot fi achiziţionate de la birourile din Valea Domanului, zilnic, de luni până vineri, de la 8-15. Începând de miercuri, 26 august, ele pot fi găsite, între orele 17-19, și la standul amplasat în zona Victoria din cartierul reşiţean Govândari.

„Pentru un suporter vechi ca mine, care merge pe stadion de 40 de ani, este un sentiment ciudat ca echipa mea să joace acasă sau în deplasare, şi eu să nu o pot încuraja. Va trece echipa prin momente foarte grele, prin lipsa suporterilor, atât din punct de vedere moral, cât şi financiar. Depunem eforturi să ajutăm, căci suntem conştienţi că pierderile financiare sunt însemnate pentru club”, a declarat veteranul Marcel Guşcă, liderul Guardiei reşiţene.

Noul sezon al Ligii a II-a de fotbal e programat să înceapă pe 29 august, dar CSM Reşiţa nu are adversară în prima etapă. În aceste condiţii, rosso-nerii reşiţeni vor debuta abia în etapa a doua, cu un meci pe teren propriu contra Petrolului din Ploieşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + two =