La Reşiţa, s-au finalizat terenurile de sport din Parcul Copilului, Tricolorului și Strada Retezat

Începând de săptămâna viitoare, reşiţenii pasionaţi de sport vor putea utiliza terenurile se sport din Parcul Copilului, Tricolorului și Strada Retezat. Este vorba despre un teren multifuncțional, cu suprafață de gazon sintetic, pentru fotbal, volei, tenis, situat în Parcul Copilului (Siderurgistului) și fiecare utilizator își va putea alege sportul pe care-l practică sau de care este pasionat. De asemenea, au fost finalizate şi terenurile de baschet situate în Parcul Siderurgistului, Tricolorului şi Strada Retezat.

Reşiţenii trebuie totuşi să ştie că pentru a avea un control al accesului pe terenurile recent amenajate, există o platformă online unde se pot inchiria aceste spații. Așadar, este necesară crearea unui cont de utilizator pe platforma online de gestiune a programărilor accesând pagina www.agrement.primariaresita.ro. Rezervările se fac pentru o oră, cu începere la ore fixe și încheiere la ore fixe. Orice întârziere a clienților se scade din timpul efectiv de joc. Rezervările se fac cu maximum 14 zile în avans. Tariful pentru închiriere este de 20 lei/oră – în intervalul orar 9 – 18.00 și 30 lei/oră – în intervalul orar 18.00 – 22.00. În cazul rezervărilor de grup, va exista un utilizator-inițiator care va adăuga în aplicație intervalul orar și numărul de utilizatori participanți la joc, utilizator care va răspunde direct de folosirea terenului respectând termenii și condițiile Regulamentului de organizare și funcţionare a terenurilor de sport aprobat prin HCL nr. 309/24.09.2020 și afișat pe site-ul Primăriei Reșița – www.primaria-resita.ro.

Reprezentanţii Primăriei Reşiţa spun că toate activităţile desfăşurate pe terenurile de sport vor fi coordonate şi supravegheate prin sistem de monitorizare video în vederea respectării legislației în vigoare și a Regulamentului de organizare și funcţionare a terenurilor de sport.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 18 =