La Reşiţa, încep lucrările de modernizare a infrastructurii stradale din Dealu Mare

strada 2

De luni, 13 martie, încep lucrările de modernizare a infrastructurii stradale din Dealu Mare conform proiectului ”Lucrări de reabilitare căi de acces pentru extinderea transportului public local, în zona str. Feroviarului-str. Dealu Mare”.

Reprezentanţii Primăriei Reşiţa spun că pentru a putea derula aceste lucrări, se restricționează accesul auto pe strada Feroviarului și pe strada Dealu Mare, cu acces dinspre str. Ștefan cel Mare, inclusiv pe pasajul/podul de acces spre străzile: Nikolaus Lenau, Vârfului, Dealu Crucii și str. Turturelelor. Pe perioada lucrărilor la drum și pasajul de trecere accesul și circulația autovehiculelor se va face prin devierea traficului pe centura ocolitoare a municipiului Reșița.

Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

„Rugăm toți participanții la trafic, cu precădere locuitorii din zonă să folosească rutele ocolitoare și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile polițiștilor rutieri. Mulțumim locuitorilor din zonă pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!“, au mai precizat reprezentanţii administraţiei locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 1 =